2021-07-16
又就到大家最爱嘅weekend啦🥰1. 娘子香辣锅 $194呢个锅可以拣啲𩠌 小编拣咗安格斯牛肉 鸡肉 娃娃菜同豆皮 个调味系几有古早味嘅椒辣 下面佢仲有一个蜡烛仔keep住个火保温 所以食落仲暖暖地 个人觉得叫得呢啲锅一定要叫啲索汤挂汁嘅嘢 所以豆皮同娃娃菜真系特别正2. 娘子小炒皇 $98呢个炒到超靓超香 一上枱已经超香 啲韭菜味扑鼻而来 入面有好多料 有鱿鱼须 虾干 大量腰果 同小小肉块 都几大碟 个虾干超有xo 酱风味 最钟意佢啲腰果 炒到好惹味 一粒一粒咁食唔停3. 口水鸡 $68呢个价钱都几抵食因为都几大兜 个辣汁整到好香 啲花生辣椒葱花粒嘅比例几好 香口得黎又有啲麻辣嘅后劲 个鸡都几滑 捞饭食一流4.芒芒水果炭烧乌龙茶 $32几fresh 几解渴 入面仲有好多水果肉 解辣一流5. 芝士奶盖伯爵茶 $26奶盖唔算好浓 但系都有淡淡嘅芝士香 下面嘅茶味相对比较浓 红茶味好出 一样好解渴Overall推介指数:4.5/5环境都坐得几舒服 嘢食水准又唔错 辣度亦都可以调校 所以小编呢啲唔系好食得辣嘅人都可以试下
1. 娘子香辣锅 $194
2. 娘子小炒皇 $98