2021-08-06
朋友话呢间嘅shake shake海鲜用嘅酱汁好特别,系餐厅独创好有马来西亚特色既辣汁,所以我心思思都想试吓。😋唔讲唔知原来餐厅做紧个优惠,就系二人同行嗌主食就送一份麻辣小龙虾,感觉上好抵食!👍🏻我哋叫咗二人份量嘅海鲜摇盘,入边包含咗五款海鲜加配料,海鲜方面有鲍鱼、蚬、大虾、扇贝、螺,而配料方面就有份量唔少嘅粟米同埋肠仔,不得不提肠仔非常好食,绝对唔会比海鲜失色,海鲜用特色酱汁搅匀后非常之入味,有好香嘅牛油同埋蒜香味,带出咗海鲜嘅鲜甜。🤩我哋仲叫咗一份脆猪手,一上枱已经切好晒,唔使好论尽咁样自己切开,非常贴心,猪手皮脆卜卜,猪手肉亦唔会太咸同埋太干。🤓本身以为送嘅麻辣小龙虾份量会好少,点知一上枱都有10只以上嘅小龙虾,麻辣汁香香麻麻咁非常惹味,下次就算冇得送都会再想嗌。🤪嗜酒嘅朋友叫咗一杯long island,配埋海鲜同猪手都真系食得好满足!🥳