平时听就听得多,睇又睇得多,今次都系第一次食古早味蛋糕架咋😻原来系咁嘅一回事😊.通常古早味蛋糕都系听台湾,今次食嘅呢间系黎自马来西亚,虽然对比唔到台湾同马来西亚嘅古早味蛋糕有咩不同之处,但可以确定嘅系,来自马来西亚嘅古早味蛋糕系非常好吃。.今次一口气买左两个1️⃣咸蛋味 $65咸蛋味系呢到独有嘅味道,出面好少见,不禁令原先想买芝士味嘅我转移目标去左咸蛋味到。古早蛋糕非常之Q弹软熟,里面嘅咸蛋酱非常之丰满,不是流沙状,食起黎冇咁呢hea,咸蛋酱香浓爆满,十分好吃。2️⃣原味 $50 试特别味道之余,当都然要试一下原味😏原味蛋味好浓厚,味道似鸡蛋糕,最大分别系佢Q弹软熟嘅口感,真系其他蛋糕无法取代。.想讲蛋糕食唔哂放左入雪柜,第二朝早拎番出黎做早餐竟然都一样咁正😍高质👍👍
今次一口气买左两个
1️⃣咸蛋味 $65