2021-03-04
End the night with a coffee!未试过咁夜饮咖啡 今晚会训得著吗?哈哈 今次去左呢个屯门food court 但呢到可能冇咩人识 人流不多😉今次试左呢间马拉野辣死你吗配吉列猪扒 ($48)一开始见到个名 以为会系超超超辣😂但点知食落去吾辣Wo!!!对于吾食得辣ge 我紧系开心😛不过我男友好钟意食辣就有d 失落🤣🤣 猪扒系正常的 个酱都好香 不过d 饭有点太多水了🥲墨鱼滑酿凤翼干咖喱 ($20)呢个真心钟意 因为冇骨 中间酿左墨鱼好好食 佢有再配一直马拉source不过做咁食已经好食😋👍白咖喱海鲜渗渗 ($48)呢个系喇沙面黎 有虾 鱼旦 鱼片等等系香香的椰奶喔😗😗泡沫咖啡 ($7)桔仔话梅冰 ($10)饮品系跟餐加配的 咖啡就是像雀巢咖啡的味道吧 之后个个话梅冰 就好岩喉咙痛个阵饮!但有点酸啊🤭功效应一流吧马拉公公 屯门屯门乡事会路112-140号雅都商场Go Go Mall1楼S69号舖
未试过咁夜饮咖啡 今晚会训得著吗?
哈哈 今次去左呢个屯门food court
但呢到可能冇咩人识 人流不多😉
今次试左呢间马拉野
辣死你吗配吉列猪扒 ($48)
对于吾食得辣ge 我紧系开心😛
墨鱼滑酿凤翼干咖喱 ($20)
不过做咁食已经好食😋👍
白咖喱海鲜渗渗 ($48)
呢个系喇沙面黎 有虾 鱼旦 鱼片等等
系香香的椰奶喔😗😗
泡沫咖啡 ($7)
桔仔话梅冰 ($10)
马拉公公