2019-06-17 161 浏览
上网揾到间土耳其cafe,新开张好得意,系马湾环境好靓,拍拖去岩晒,一定要影相打卡约左朋友上黎试下。 呢度系主力土耳其菜教学 location一啲都唔难揾 见佢地仲有好多亲子教学课程,$500一位,下午黎会比较好,因为教3个钟,时间都几长,亦都唔算贵入到去好有feel, 灯光同埋装饰都好有异地风格,店员仲好热情咁款待我地,整体感觉好亲切。黎到坐底后可以先叫野饮,见到 餐牌有好多选择。饮品都有好多种,我地选左土耳其咖啡,个摆盘好靓,饮落都唔差,仲有好多特色未见过既选择。另外我地食左土耳其素鸡转转非常浓郁既味度,令我好开胃,卖相都好靓, 感觉上呢啲都系平时一般有嘅材料,但味道同一般完全唔同, 因为佢有种特别既 调味料,fresh得黎好惹味。唔会太腻 有种好清新好fresh嘅感觉。系意想不到嘅效果,好好食。全碟菜都好夹。价钱真系唔贵,下次都会再黎.同埋系葵芳搭NR332就黎到,好方便呀
上网揾到间土耳其cafe,新开张好得意,系马湾

环境好靓,拍拖去岩晒,一定要影相打卡