星期日天气劲好~有阳光之余又凉凉哋💛所以就同朋友入马湾行下~马湾沙滩嘅旁边有几间餐厅~成日都望到但都无试过!望咗阵就决定试下呢间新开张嘅多国菜餐厅!坐低之后发现呢间系宠物友善餐厅💛好多人都带埋毛孩一齐嚟食~🥰💛因为系正午时间,我哋想坐得舒服d就拣咗indoor嘅窗边位~有得望下沙滩之余又唔怕晒~重要对住青马大桥&汀九桥食lunch真心chill~餐厅嘢食选择多~扒类、海鲜、pizza、意粉、中东菜...etc.🤤心大心细之下就叫咗1个小食、2个主食 & 2杯嘢饮~※炸鱿鱼圈 $65因为烤排骨已经有薯条~小食就叫咗炸鱿鱼圈~劲香劲新鲜🤤外皮好酥脆~鱿鱼圈又好弹牙唔会干噌噌~同朋友食到停唔到口🤣※Seafood Paella $198用圆镬上嘅西班牙海鲜饭,上台嘅时候重好热!店员提醒我哋唔好掂到个镬💛唔好睇少佢个份量!虽然望落好似唔太大份~但食落就觉得好多!炖饭好入味🤤海鲜配料都好多~面头有大虾&青口~炖饭入面重有鱿鱼&蚬肉🤤※Grilled Baby Pork Ribs $190上台嘅时候俾佢嘅size吓咗一下🤣有两大旧劲大嘅烤排骨之外重有好多薯条!烤排骨整得好香好入味🤤好多肉又唔会好硬

心大心细之下就叫咗1个小食、2个主食 & 2杯嘢饮~

炸鱿鱼圈

炸鱿鱼圈 $65
因为烤排骨已经有薯条~小食就叫咗炸鱿鱼圈~

Seafood Paella

Seafood Paella $198
唔好睇少佢个份量!虽然望落好似唔太大份~但食落就觉得好多!

Grilled Baby Pork Ribs

Grilled Baby Pork Ribs $190
烤排骨整得好香好入味🤤好多肉又唔会好硬/好韧~
佢重有配埋BBQ sauce~但唔洗蘸都好够味了~

Iced American & Iced Cafe Mocha

Iced Cafe Mocha $42
Iced Americano $38