2023-11-26
今日嚟咗尖沙咀食好西,拣咗呢间马祖台湾养生汤面馆🤩果然真心好养生到汤底好好饮,而且上菜速度好快🤟🏻药膳农场醉鸡新竹米粉非常好食,醉鸡鲜嫩,而且汤底好鲜甜,配搭埋新竹米粉非常之索汤,劲好食🤤配搭埋盐酥鸡做小食好滋味,盐酥鸡炸到好香脆,但肉质保持好嫩,连埋啲盐酥鸡粉喺表面,好香口惹味🩷另外叫咗个自选米线,拣咗香辣养生汤底配锅烧牛肉加墨鱼春卷😍香辣汤叫咗中辣,但系都可以接受,牛肉好足料,而且个墨鱼春卷好弹牙,超好食😆另外叫咗卤水鸡翼做小食,卤得好入味,咸咸香香好好食😍爱民芒果茉莉花茶非常之好饮,同埋叫咗少甜系真少甜,而且茶底好香,啱晒我呢啲唔钟意饮太甜饮品嘅人🥳餐厅地点好就脚TST B2出口行一阵就到,而且价钱真心亲民,$100唔使就食咗个咁大碗嘅米线连埋小食不得了,仲要有免费嘢饮😚