前排去马鞍山果边行街,原来都新开咗唔少新餐厅,行到肚饿去呢间🌟一鼎‧台式火锅🌟打边炉,佢餐牌有几款火锅套餐选择,可以根本自己嘅喜好拣选,而我哋就拣咗🌟$339 澳洲200日纯谷饲牛吃到饱套餐🌟有成120分钟食,唔会太赶。牛肉、肉类、海鲜、熟食,特色饮品都可以系电话落单,够晒方便,出面亦有多款菜类、菇类、丸类同公仔面,仲有罐装饮品可以拎,选择都好多,仲有自助雪糕机作为甜品,两款口味(牛奶/芒果)食物味道好食得黎,澳洲200日纯谷饲牛大大块,肉味香浓又唔鞋口,其他牛肉都唔鞋口,落单之后上菜速度快,绝对可以食返够本。最正系可以免费任饮佢嘅特色饮品,可以一路食住火锅一路叹佢哋嘅🌟一鼎茶饮🌟,好多款式选择,我哋见芝士琥珀好吸引,所以点黎试下,芝士奶盖唔会好腻,下面系茶饮,清清地好夹,仲可以要求少甜少冰,仲有其他特色饮品都好吸引想试,唯有留返下次🙊._.

._.