系马鞍山区西餐选择不多,puzzle dinning系其中最好既选择。餐厅食物质素高,有牛鸡猪鱼,午餐又有汉堡etc今晚四个人食左春鸡,黄金鸡翼,卡邦尼意粉,鲜菌野菜。春鸡入味又嫩口,carbonara份量足,黄金鸡翼超好食必试,鲜菌野菜正常发挥。饮品叫左冠军咖啡既巴拿马艺妓 同佢地杯招牌薰衣草冻奶茶。佢地系出名咖啡既,一试真心唔错,仲有大约10几款精品咖啡拣,仲有啤酒。最正系有live band,大概7点左右唱,唱左成晚non stop咁济,唱得好好听,点亲歌都识唱,气氛好好。一家大细黎食又得,情侣黎撑枱脚又得,不过如果想静少少最好book夜少少黎,可以避开隔离枱啲小朋友。侍应好有礼貌,亦都好friendly,令人一入黎已经好放松,感觉似见到个friend咁。成晚食饭真心消费得高兴,我地坐耐啲听歌又冇赶,亦系由一开始已经系良心餐厅,希望大家都可以去享受下啦!
餐厅食物质素高,有牛鸡猪鱼,午餐又有汉堡etc
饮品叫左冠军咖啡既巴拿马艺妓 同佢地杯招牌薰衣草冻奶茶。
  • 黄金鸡翼单骨
  • 春鸡