位于马鞍山❣︎一鼎·台式火锅❣︎系一间任食台湾菜火锅放题🤗呢到成日都full场😮好犀利架👍🏻我今日就来叹佢嘅冰鲜全血和牛➕日本🇯🇵北海道四元豚120分钟晚市吃到饱套餐😋呢到系全港第一间供应石灰岩全血和牛🐮全血和牛非常罕有架,于2024年喺澳洲攞左全血和牛大赏铜奖🥉和牛对上4代都系由纯种嘅公牛同母牛配种而成,味道浓郁😋肉质柔软👍🏻而套餐包嘅澳洲纯和牛油花超靓😍口感醇厚,放题食到呢种质素超赞👍🏻仲有多款海鲜🦞任食😋鲍鱼仔,濑尿虾,生蚝等等⋯⋯生蚝胀卜卜架👍🏻台式小食有成40款噤多😮多款新鲜熬制特色汤底,自助火锅配料吧,汽水啤酒任饮,生果甜品任食,最正系提供埋用新鲜水果制作嘅奶盖,沙冰手调饮品,每杯都系由❣︎一鼎茶❣︎自家冲出嚟,全部真材实料,饮3杯已经回本😜最后记得食埋佢地日本🇯🇵进口嘅软雪糕,味道浓郁,超高质👍🏻💁🏻‍♀️现凡惠顾【Limestone Ridge全血和牛+日本北海道四元豚吃到饱套餐】仲送一个❣︎一鼎环保袋❣︎添,超实用🤗呢间任食台式火锅高质抵食👍🏻超推荐🫶🏻

5天前
  • 芫荽和牛串