2024-04-26 33 浏览
由我地开始住马鞍山到依家 我哋一直都觉得好多美食 但就系无咩甜品食🥹 不过最近俾我哋发现咗间有中式+西式甜品嘅新店😍 我哋即刻一家上星期即刻去试🥰 真心好多选择同好足料好味🫶🏽 连嘴刁嘅爸爸同Noah都食唔停口😳 全部清晒🤣🍮法式焦糖炖蛋配雪糕金黄香脆焦糖配上软滑嘅炖蛋 真系令人好难抗拒😳 炖蛋份量十足 甜度啱啱好😍 配埋荔枝雪糕绝配😋🍫心太软配雪糕爸爸最爱就系心太软🤤 呢个心太软做得好出色!朱古力味好香浓 一切开朱古力慢慢咁流出嚟 加埋云呢拿同芒果雪糕都唔会过甜☺️ 🥭芒果少椰椰皇炖蛋白 (芒果+小丸子+杨枝甘露底) (冻)椰皇超新鲜而且仲有好多食埋啖啖椰肉🥥 炖奶不会过甜而且芒果 小丸子份量都超多😳芒果要好甜💕🍧紫薯芋圆仙草冻 (椰奶 花奶)呢个圆仙草冻真系好消暑 夏天食一流😋 芋圆口感烟韧 仙草软嫩滑溜质感 劲足料劲好味!

🍮法式焦糖炖蛋配雪糕

🍫心太软配雪糕

🥭芒果少椰椰皇炖蛋白 (芒果+小丸子+杨枝甘露底) (冻)

🍧紫薯芋圆仙草冻 (椰奶 花奶)