2021-10-12 1057 浏览
等咗好耐马鞍山终于有好味嘅鸡煲食!今晚两个人食,一坐低会有一碟钱财,系一叠有啲酸辣嘅云耳,同埋一啲好似青木瓜嘅嘢,好开胃!叫咗个孖宝A餐,有半只鸡嘅鸡煲,叫咗小辣,非常惹味,因为我系唔钟意食芹菜的,而呢间舖头嘅鸡煲系冇芹菜嘅! yeah个餐仲会跟一份大嘅首设牛颈脊,牛嘅纹理好靓,油花分布平均。本身惊唔够食,所以落单时加咗个海鲜拼盘,不过海鲜嘅质素就一般,好多都系急冻食物,只蟹都一般,仲要等咗劲来,催左劲多次,舖头人手严重不足,等到个鸡煲加咗几次水,牛都食埋,个拼盘都未嚟,之后发现餐牌写个拼盘有水晶薯粉,结果系冇嘅🥺不过算啦, 将个拼盘都追咁耐,无谓再追啲薯粉😂两个人食嘅话,建议可以叫一杯嘢饮先,因为真系超大杯,如图,成个餐牌咁高,我哋两公婆一齐饮一杯,之后再加一罐汽水已经好足够~
等咗好耐马鞍山终于有好味嘅鸡煲食!

个餐仲会跟一份大嘅首设牛颈脊,牛嘅纹理好靓,油花分布平均。

• 手切牛颈脊