2023-01-30
其实自己都几钟意食汉堡包不过马鞍山都冇一啲有质素嘅汉堡包可以食之前开咗一间mos,不过𠮶间价钱贵得来份量,亦都比较细,而且相比起食连锁店,我始终都钟情于食小店服务:店员同老板都亲切友善,我叫完个汉堡包坐低之后个店员仲好震惊咁问我你坐低食㗎?笑死我食物:有啲赶时间,而且又得我一支公,所以净系叫咗一个牛肉汉堡,当我第一次黎试左d 基本野先啦。见到佢拎个汉堡扒响铁板上面煎嘅时候,果阵牛香味简直冲出黎咁,口水直流。到上台,面包软熟,芝士,配菜汁酱等都配合得好好,虽说唔系惊为天人,但汉堡来说响马鞍山就应该无乜对手,而块汉堡扒仲要煎到有d 脆边,食果阵唔好咁快吞,旧肉都要停响口几耐d 味先发出黎,头两淡食果阵仲好好奇点解煎果阵咁香食落无乜味会再返去食埋其他款式再写食评总括而言,呢间舖头值得我再帮衬完
不过马鞍山都冇一啲有质素嘅汉堡包可以食
会再返去食埋其他款式再写食评
总括而言,呢间舖头值得我再帮衬
完