呢度环景好好,干净光猛,啲野又好食! 而且设施都好安全,眼见部份木制玩具系我最爱嘅 PlanToys,安全又好玩! 游戏房一排过,妈妈们就可以一目了然! 你睇我地几个妈妈几叹就知啦! 小朋友玩嘅时候,妈妈都可以轻松下! 当然啦,较细嘅小朋友一定要家长陪同啦! 游戏设施好齐。绳网、滑梯,波波池基本野当然有啦!木粒仿沙池真系要赞!优质圆边木粒仲有阵阵清香味!小囡劲钟意玩。劲迫真魔房,厨具、食物乜都齐!连农田都有,可以种下布艺蔬果。小小朋友可化身做小厨师、农夫、小小雪糕店老板。仲可以帮手做家务!雷小囡最爱化妆间, 贪靓嘅女孩子最钟意。仲有埋公主衫、首饰、化妆品。仲可以帮公仔扎辫仔。雷小囡第一次著公主衫,第一次扮Elsa ,著完由心笑出嚟,劲甜🥰男仔都有得扮医生、消防员...等。男女都啱玩! 厕所都好贴心,每格都有大人小朋友厕所。另外仲有换片间。仲有多款可爱造型食物,大人小朋友睇到都胃口大开啦!

呢度环景好好,干净光猛,啲野又好食!

男仔都有得扮医生、消防员...等。男女都啱玩!

厕所都好贴心,每格都有大人小朋友厕所。另外仲有换片间。

仲有多款可爱造型食物,大人小朋友睇到都胃口大开啦!
韩式妈妈拌饭
小魔女螺丝粉