2020-07-11
2081 浏览
可能因为疫情嘅关系,佢近排 做紧优惠,三岁以下小童唔使钱嘅我六月中去,大人 每位 HK$88, 可以用嚟嗌返食饭或者饮品。。 由7月开始加价去到 HK$100 大人。。里面环境都算ok嘅,有唔同嘅区域畀小朋友玩,有波波池,跳弹床 ,积木区,大厨房,扮靓区, 有个木粒池 比较适合细啲嘅小朋友,大啲嘅小朋友可能觉得唔够刺激以前佢有分时段嘅,但系而家平日就系任玩三个钟,以入场时间开始计时3小时。 之前疫情好转咗少少嘅时候,都真系好多人去,要预早订定枱。 有少少清洁嘅担忧: 就系人流会不断喺唔同嘅时候入嚟,但系中间系冇特别嘅清洁时间㗎 只系可能偶然见到服务员拎住支清洁剂喷喷下,应该冇乜作用 好彩大部分小朋友都有戴口罩,所以 都会 卫生啲嘅。。。食嘢方面佢有几个款式系餐嚟嘅,包埋餐汤今次试咗水门鸡饭,同埋罗宋汤~ 两样嘢都正正常常啦,喺cafe嚟讲算系质素ok 有加一服务费,可以免费入会储分 (不过好似要储好多分先有嘢换) 🤔