2021-12-11 43 浏览
由于太耐冇得飞,十万个挂住日本🇯🇵,所以放左工之后就同朋友试吓依依间野,平时经过门口都好有日本feel 😀由于我哋唔系好肚饿,今次我地叫左刺身,sushi, 手卷同串烧 😎小编推介原条池鱼刺身,刺身有两种食法,一个系厚切火焰🔥,另一个系薄切,再配上柚子豉油,感觉真系好清新🤣,食唔停口👍🏻另外推介嘅系本鲔盛合(5件),全部都系吞拿鱼为主,有中拖罗寿司,大拖罗寿司,火灸大拖罗寿司,吞拿鱼腩寿司,拖罗蓉军舰,一次过食晒唔同等级嘅吞拿鱼,可以有比较,小编当然最钟意食拖罗啦,拖罗油脂分布好平均,好肥美😋仲叫咗个灸烧本鲔面颊寿司,呢个部份系用吞拿鱼嘅「面珠灯」😂,肉质好有弹性,口感一流,听餐厅职员讲个部位好罕见😆,咁当然要试吓啦小编觉得整体都唔错,系一个唔错嘅体验,食物质素都好高质,而且装修都好由日本特色,好似返咗去日本咁👍🏻😜

小编推介原条池鱼刺身刺身有两种食法,一个系厚切火焰🔥,另一个系薄切,再配上柚子豉油,感觉真系好清新🤣,食唔停口👍🏻