2024-05-07
本身自己好钟意食炸鸡,特别系无骨嘅,食得滋味又过瘾之前有朋友讲过马鞍山有间炸鸡好食,今次经开可以买黎食外卖仲有9折,抵!最吸引到我嘅系五味炸鸡 $239双重芝味🩷经典原味💚蜜糖芥末🩵特色甜辣🧡洋葱蛋黄(新口味)佢每种味道都有5件鸡,用纸盒隔开每种味,底部有厚厚嘅酱,如果嫌唔够味,仲有额外酱包,够晒贴心鸡件中等size, 外层好酥脆,唔会粉浆过多,鸡肉嫩滑,有肉汁自己特别喜欢蜜糖芥末&洋葱蛋黄,佢嘅洋葱味好香,而甜辣口味则甜味较出点左佢handmade 12’ pizza 韩式烤肉(牛肉)$169 好大个批,系薄批,材料有牛肉,火腿,青椒🫑,橄榄,水牛芝士,仲有BBQ 酱,口感层次都好丰富,芝士味几浓可额外追加配料香烤牛肩肉 $158 切到细细片咁,会有少少肥肉,夹埋新鲜生菜食,唔会觉得腻,将牛肉片,辣酱,酸瓜,腌制白萝卜一齐放晒入生菜大啖食🤤追加泡菜 Kimchi $38用一个密实盒装住,唔漏汁泡菜有点辣,白菜新鲜爽口
之前有朋友讲过马鞍山有间炸鸡好食,今次经开可以买黎食
外卖仲有9折,抵!
最吸引到我嘅系五味炸鸡 $239
双重芝味🩷经典原味💚蜜糖芥末🩵特色甜辣🧡洋葱蛋黄(新口味)
点左佢handmade 12’ pizza
韩式烤肉(牛肉)$169
可额外追加配料
香烤牛肩肉 $158
追加泡菜 Kimchi $38
用一个密实盒装住,唔漏汁
泡菜有点辣,白菜新鲜爽口