日本黒毛和牛焼肉 牛太 (MOSTown新港城中心(4期)) 最近夏祭限定,经过已经觉得好吸引❤️入左去食果然喜出望外!😘😘我地食晚系豪华烧肉放题 $389/人今次夏际限定全新烧肉口味系芝士 X 辛辣烧肉😋😋
当中我地试左芝士X辛辣牛肋肉、辣猪颈肉、壶渍一本牛肋肉,全部都好好味🥰完全唔需要沾额外既酱都已经好够味👏🏻芝士粟米粒、竹轮今次主打系芝士,仲可以烧完之后沾芝士酱拉丝😋双重芝士享受!迷你泡菜海鲜豆腐汤系开头未开始烧肉时饮,暖胃一流😍可以点选的牛、豚类非常之多,以下各款都油脂分布均匀,烧完之后口感十足,仲要系放题,食到够!❤️❤️上级牛肋肉、牛仔骨、葱盐 薄切牛舌、葱盐 日本产 豚腩肉、炙烧寿喜烧牛脊肉、厚切封门柳、厚切横隔扒、厚切牛舌、上级板腱肉等等。🥩🍗仲有唔同既海鲜类可以叫,当中墨鱼仔同鳗鱼系我地既最爱😋😋仲有烧肉专用紫菜蛋黄饭可以叫!配烧肉真系绝配👍👍而甜品方面,可以烧菠萝同朱古力棉花糖😋😋😋唔想烧既话,可以食抹茶蕨饼😆自助吧方面仲有白玉配红豆、生果等等😊😊当然唔少得期间限定云朵纽纹雪糕,特别味系波子汽水味 x 3.6牛乳🍦🍦正!
自助吧既小食都相当吸引!系食日本野唔少得既炸物😚😚

我地食晚系豪华烧肉放题 $389/人

今次夏际限定全新烧肉口味系芝士 X 辛辣烧肉😋😋

芝士粟米粒、竹轮
今次主打系芝士,仲可以烧完之后沾芝士酱拉丝😋双重芝士享受!

迷你泡菜海鲜豆腐汤
系开头未开始烧肉时饮,暖胃一流😍

仲有唔同既海鲜类可以叫,当中墨鱼仔同鳗鱼系我地既最爱😋😋

仲有烧肉专用紫菜蛋黄饭可以叫!配烧肉真系绝配👍👍

甜品方面,可以烧菠萝同朱古力棉花糖😋😋😋

唔想烧既话,可以食抹茶蕨饼😆

自助吧既小食都相当吸引!系食日本野唔少得既炸物😚😚芝士炸鸡 、炸鱿鱼、炸一口芝士同章鱼烧都好唔错!😄😄

最后食完仲有特别活动玩!名为「千本引」拉绳小游戏。系日本一种抽奖方式。即使抽唔中,都会有小礼物送架🥰🥰志在参与👍👍

地址:马鞍山鞍禄街18号MOSTown新港城中心(4期)3楼3229-3230号舖

整体评分:5/5
味道:5/5