2022-06-08
马鞍山真系冇咩食,好彩揾到呢间小铺,舖头好细主打食burger,不过一个都唔平$68,加套餐就要过$100,不过一场嚟到就试吓啦!🍔牛肉汉堡 $68 (8.5/10)个包比较细个,用咗蜜糖芥茉酱,好多菜,酸黄瓜,煎得好香,肉饼松散,有牛味,煎得唔干有肉汁,自家制面包甜甜地有咬口,烟靭,底层有个肉酱,口感好丰富,都几好食嘅,不过食完就唔会好饱肚,只系啱啱好,男仔应该唔系好够食。🧅洋葱圈套餐 +$30 (7/10)洋葱圈有四旧,炸得香脆,金黄色,唔会太干身,配左蛋黄酱都几香口。🥗凯撒沙律套餐 +$28 (7/10)欣赏佢哋有沙律拣,食burger都冇咁Heavy!沙律用咗凯撒酱,上面有芝士同埋面包粒,牛油生菜都爽口嘅,酱汁都好够,酸酸地都几好食,不过份量就比较少,食两啖就冇🤣🥤青柠梳打 跟餐 (5/10)好搞笑俾咗一小粒青柠,自己放落个梳打度,不过个青柠太少啦冇乜味🤣🤣同普通梳打冇分别,冇乜味,不过跟餐就算啦。推荐指数: 8/10觉得佢哋嘅burger真系几好食,有心去做嘅,但份量偏小价钱都有少少贵,不过间唔中食下OK的👌🏻见到超级多人买外卖拎走,坐低食都冇见到佢哋停过,一直有人买外卖,堂
🍔牛肉汉堡 $68 (8.5/10)
🧅洋葱圈套餐 +$30 (7/10)
🥗凯撒沙律套餐 +$28 (7/10)
🥤青柠梳打 跟餐 (5/10)
推荐指数: 8/10
觉得佢哋嘅burger真系几好食,有心去做嘅,但份量偏小价钱都有少少贵,不过间唔中食下OK的👌🏻见到超级多人买外卖拎走,坐低食都冇见到佢哋停过,一直有人买外卖,堂食个位好细。