平时都听人讲过坤记肠粉😙咁啱见到唔算太多人就入咗去试吓啦👻但系味道来讲就有啲失望嘅🥹🧊咖喱鱼蛋烧卖肠粉 $33❄️咖喱鱼蛋 $9 6/10份量来讲就得六粒,以$9呢个价钱来讲有少少贵🙈咖喱汁味道唔太足够,完全唔辣🥵,鱼蛋质感太淋,本人就钟意食陈皮鱼蛋多啲🤣❄️鱼肉烧卖 $9 7/10份量都系得六粒,觉得可以再多啲🙈呢一只系鱼肉烧卖,正正常常,不过不失。但太重粉感🥹❄️肠粉 $15 7.5/10听人讲呢度最出名嘅就系肠粉,的确肠粉嘅味道系唔错嘅😙质地比较薄身,质感都几滑身👍🏻😍。但系份量都好似有啲少,叫咗六条,但系份量都好似平时叫四条咁样🥹同埋酱汁都比较稀身,冇乜味🙈😅🧊两沟(鱼肉碗仔翅)$23 4/10平时小编都好钟意食碗仔翅同埋鱼肉🥰,今次见到都嗌咗一碗试吓😛点知真系好失望🥹都明白呢一度唔系出名在碗仔翅嘅,但系我觉得碗仔翅嘅味道真系唔太好😅太稀,又冇乜味咁样🥲卫生又唔太好,见到店员将只手指插咗喺我哋碗碗仔翅度送过嚟🥹,个碗嘅侧边有痴立立,有啲碗仔翅嘅汁痴咗喺𠮶度😢😢唯独系个鱼肉都算正正常常🤥总括嚟讲,我觉得呢一间舖头嘅肠粉系可以再试嘅🤓但系其他就真系有啲失望🥲以前味道可能都唔错,可能今日

🧊咖喱鱼蛋烧卖肠粉 $33

❄️咖喱鱼蛋 $9 6/10

❄️鱼肉烧卖 $9 7/10

❄️肠粉 $15 7.5/10

🧊两沟(鱼肉碗仔翅)$23 4/10

总括嚟讲,我觉得呢一间舖头嘅肠粉系可以再试嘅🤓但系其他就真系有啲失望🥲以前味道可能都唔错,可能今日食有啲失准🙈

人均消费💵: $30-$50
性格比: 6/10