2016-12-28 1245 浏览
奉劝各位朋友千祈唔好嚟呢间餐厅食饭!😡以下系一件好呕心嘅事发生系我地身上:今晚本来开开心心趁小朋友放假我地出外拍下拖,嚟到呢间餐厅叫了客炸豆腐,食下食下,我发觉豆腐里竖起了一条疑似头发的物体,于是便用手指一拉,原来是一条约两吋多长、黑色、luen luen 地的body hair( 我同老公都好肯定不是头发)!果时好嬲,而且已经开始有D作呕嘅感觉,就立即叫了个五十多岁的女侍应睇,个女侍应攞咗比坐我对面枱嘅三十几岁、中等身材、化了妆、直长头发束马尾的疑似老板娘睇,(因间餐厅好细,而且冇乜客人,所以佢嘅反应我睇得好清楚)。佢一睇即刻扮无野,然后掉咗落地,话换过碟比我,果时我已经劲嬲,我话我唔要,仲边敢食!跟住佢仲轻描淡写话系条刷毛,我话呢条一定唔系刷毛!后来佢先话唔收我果碟钱。而且佢一直坐喺我对面枱冇起来道歉过一声!佢咁嘅处事态度真系令我好气愤!我一路行一路作呕,好唔舒服,觉得自己真系好蠢,应该立即call 食环署处理!
奉劝各位朋友千祈唔好嚟呢间餐厅食饭!😡
2016-12-28