2021-12-02
👧🏻😋👅🍽✨蒲公英和牛专门店 (骆驼漆3座)骆驼漆好滋味🤤-❤️黎过几次一直念念不忘, 今次的起心肝介绍下俾大家❤️姐姐永远都系坐系度埋头苦干咁包饺子, 需求之大系食客一人一两碟都家常便饭, 仲有人突登黎买生饺返去自己整❤️平民地方有高质野食, 出菜快转流快, 赶时间快食一流, 重点系一楼唔使等䢂行楼梯都好容易-🍲🥬🥟水煮薄皮白菜饺12只 $48✨100%采用鹿儿岛黑豚肉, 系真系鲜味D✨全手工制粒粒饱满, 大小相称, 咬开见到入面油份均匀, 白菜丝索晒D汁劲正-🔥🥬🥟生煎厚皮韭菜饺12只 $55✨咬开爆汁! 一边生煎, 另一边系软身, 感觉食落冇咁热气, 仲有多个层次✨韭菜好香, 韭菜猪肉真系perfect match, 仲要煎饺既油好鬼香口, 有一边白皮又平衡返个口感-🇯🇵🍎🧃日本小岩井苹果汁 $15✨唔系讲笑除左鹿儿岛黑豚肉, 成个雪柜都系日本野饮, 真系原装日本入口果只, 货架仲要劲多日本酒✨食油腻野就想饮返清甜D就拣左苹果汁, 入口清香唔会太甜, 正-不设加一服务费-
蒲公英和牛专门店 (骆驼漆3座)
骆驼漆好滋味🤤
❤️黎过几次一直念念不忘, 今次的起心肝介绍下俾大家
🍲🥬🥟
水煮薄皮白菜饺12只 $48