2021-08-08
人数:4个(男女)日期:8月头时间:3:00天气:少热食过觉得好好味,所以今次想带daddy mommy黎食,想带佢地食下唔同野👍🏻叫左个Reuben L 俾佢地share我再叫个 smoke truffle chicken 配埋sides 同野饮实在好满足(L /R size嘅分别系meat嘅份量,不是真的实际面积唷~大家考虑清楚要食几多肉先好叫~)整体评分:中上上 🍔🍔🍔🍔1. coleslaw salad 拣左creamy 我都系咁钟意食个smoke truffle chicken 好惊喜,肉系柴身但一点也不抗拒,有少少sauce混埋的都好易入口2.不用多介绍,见到呢堆泻出黎嘅肉已经精神上满足晒,side就叫左sweet potato fries 香港比较少地方有得加配又好食👍🏻 如果想要spicy mayo都可以问佢地拎~服务:主动性都ok环境:american style d sitting booth好正清洁:都满意
日期:8月头
时间:3:00