2024-02-06 203 浏览
点解茶餐厅都写食评,其实应该冇乜期望。重要喺一般的茶餐厅。所以今次喺因为个经典菠萝油,一款冇可能难食的食物。。。而新间新檀香山茶记,居然可以做到。。一个似受潮的老婆饼,菠萝包上面的脆皮同个包合为一个软体🙈.我祇吃了5分I。因为真真吃不下了。好嬲佢令我浪费食物😤至于我点的米粉常餐,对一般茶记都冇乜大要求。不过,我的煎蛋五香肉丁米,肉丁少到祗有两三粒。而汤米本身冇味,祇靠D罐头肉丁🙄可以想像到味道 哈哈哈。。。。顺便一提佢地服务,我点餐时,要求热奶茶多奶后上。职员话可以。而当我order茶时,已讲明喺米粉餐茶,再另加菠萝油(有点谓口吧🤭好耐冇食,好想食嘛), 都有问菠萝包是否热的,答案是的。结果喺如上评述。。。。佢应该喺叮热而吾喺焗热,咁我忍吾住比D意见D职员,点解个菠萝包用微波炉番热,而吾喺用焗炉?佢哋话我冇讲😖
2024-02-03