2024-06-22
{骟牯肉肉打边炉 - $400/人头}成日去果啲吃到饱任食边炉虽然都系本麻甩精选,不过有时都会觉得赶头赶命,而且都唔平!呢间可以单点嘅高质靓牛专门店,有超正嘅骟牯肉肉食,仲可以慢慢坐慢慢食,系可以发挥打边炉疗法到极致嘅好餐厅!今次几个麻甩主力食牛,碟碟都正嘢!必提嘅系「牛腩心」,牛腩就食得多,原来牛腩心渌3至5秒就即刻食得,而且肉味超级香浓,我地每次黎都必点!另外牛挽手都超正,牛挽手好少地方有得食,其实系牛嘅前腿同胸之间嘅位!重牛香,又有点烟靭,系爱牛者必食之选!我地仲叫左鲜牛脷、牛心顶、金钱肚,每一样都超正!呢度嘅服务态度好,讲真虽然成日打边炉,但系有时边样要渌几耐先唔会嘥咗啲靓牛真系未必知,呢度嘅店员会好用心咁样话俾你听点渌最正!值得加分!美味程度:😋😋😋😋😋环境指数:🎇🎇🎇🎇🎇番食机会:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #潮牛庄火锅 (尖沙咀)尖沙咀金马伦道23号金马伦广场2楼A号舖
美味程度:😋😋😋😋😋
环境指数:🎇🎇🎇🎇🎇
番食机会:🦍🦍🦍🦍🦍
📍 #潮牛庄火锅 (尖沙咀)
尖沙咀金马伦道23号金马伦广场2楼A号舖