2022-07-28 178 浏览
去左碧海南天探朋友,懒得煮饭关系,朋友带左我落去aeon 入面既御名园食晚餐。 呢间酒楼地方宽躺, 食物又有水准,住附近朋友有口福😍😋秋葵高山猫耳朵: 用咗醋调味,好开胃,但略嫌秋葵唔够多。炖汤$38.8 一盎, 分别叫左百年陈皮水鸭汤同羊肚菌南北杏炖花胶汤, 2盎都材料丰富,好足料好抵饮,滋补养颜。钟意饮炖汤嘅人唔可以放过 👍🏻香芹野菌炒黑豚肉,镬气小炒,火喉啱啱好,黑豚肉嫩滑但不肥,份量都好足够。清蒸老虎斑, 蒸得刚刚好,肉质嫰滑,蒸鱼豉油调味又岩岩好,而老虎斑肉质又滑又嫩, 最紧要唔多骨😆姬松茸辽参豆腐煲,又系好足料既一道菜, 上枱姬松茸味浓香扑鼻,辽参爽口弹牙,豆腐内嫩滑吸收哂,整体味道多层次及滋味。 最后本身想叫糖水,服务员主动话有番薯糖水送呀🤗好贴心。

秋葵高山猫耳朵: 用咗醋调味,好开胃,但略嫌秋葵唔够多。

姬松茸辽参豆腐煲,又系好足料既一道菜,

最后本身想叫糖水服务员主动话有番薯糖水送呀🤗好贴心。