2016-05-24
好少放题,食完即刻想推荐俾朋友试!平时食放题,通常都要等好耐先有得食。又或者狂漏单。今次食大满屋放题,真系完全相反。出食物既速度好快,冇咩漏单既情况。服务仲好好,平时叫待应收点单纸,叫好耐都冇人应但呢间啲待应见到张点单纸放起枱边,就好醒咁自己收咗。我同朋友都食得好开心如果你好钟意食榴梿,一定要试下呢个榴梿炸弹!!!!超推介!!!成旧榴梿起中间,劲香,劲滑!!! 炸得又唔油,仲有三个口感:脆,软,绵!超朋友唔食羊架,我自己一口气食咗两块,好好味肉质好嫩口,好香羊味!跟住试咗呢个脆寿司,都几特别钟意创新既人一定要试!食泰式生虾,佢个酱一定系灵魂!当我们疑惑有冇酱既时候,我突然见到青瓜花!原来啲酱用咁靓既青瓜花装住。我俩都超惊喜!厨师真有心思,值得俾个之前突登去食烧菠萝,一细块都要成十几蚊,同埋要就住就住黎食。而家就唔使啦!食几多都有好甜,好正!!仲有好多好好味既菜式,我见其他人都有介绍,所以我都唔多讲啦!有机会,一定要去试下大满屋既放题!!
我同朋友都食得好开心
成旧榴梿起中间,劲香,劲滑!!! 炸得又唔油,仲有三个口感:脆,软,绵!超 朋友唔食羊架,我自己一口气食咗两块,好好味肉质好嫩口,好香羊味!