2025-02-17 99 浏览
最近想食得健康啲、清淡啲,所以去到边都会揾低碳/生酮食物,咁arm经过金钟廊,竟然比我见到Super Sandwich 有健康早餐 $52,块多士竟然仲系keto (有食开既都应该知道keto 包唔平)!试左个早餐有:• 蘑菇炒蛋: 正常发挥,但只是微温,落左芝士粉都唔溶• 水耕菜胡麻酱沙律 :正常,不算好新鲜,份量略少但可以接受既・无糖低碳水奇亚籽高蛋白多士:好钟意呢个多士,轻轻微甜,食完唔会胃涨!• 鲜茄浓汤低碳椰菜汤:好好味,又够热,入面有椰菜花粒令个汤更有口感,仲会饱肚啲;个人口味会喜欢再减甜啲• 咖啡转豆奶:个人口味问题,好苦,唔啱我 😬😬其实早餐有低碳选择已经好开心喇,quality仲要唔差,价钱接受范围内、希望会继续长keep 呢个系列啦!下次都会试下其他低碳选择!

试左个早餐有:
• 蘑菇炒蛋: 正常发挥,但只是微温,落左芝士粉都唔溶
・无糖低碳水奇亚籽高蛋白多士:好钟意呢个多士,
轻轻微甜,食完唔会胃涨!
• 咖啡转豆奶:个人口味问题,好苦,唔啱我 😬😬

2025-02-17
$52 (早餐)