2017-05-06
bk左7点半,一去到就可以入座啦。店铺装修都算试正,卡位够阔落可以摆到好多野食🙆🏻点餐纸有好多款,出面仲有好多唔同热食、冷盆同丸类比你自己拣😚😚有一系列酱汁系台面比你自己调味,有辣酱 麻酱 指天椒 芫茜 葱花 酱油汁 蒜泥汁。麻辣锅。有花椒 八角 辣椒干等等,中辣已经好够辣,仲有小小辣到难入口。我就好欣赏佢嘅冷盘!烟三文鱼沙律。有番茄、烟三文鱼、生菜等等,配埋我最爱嘅麻酱无得弹!番茄同生菜都好新鲜,食落索索声,三文鱼又好足料,切得好大旧。泰式辣凤爪。凤爪爽口弹牙,个汁酸酸甜甜好开胃,夹埋d青瓜丝同红萝卜丝口感仲丰富🤤螺肉就不过不失啦,都系街外食到嘅感觉。而猪耳都几爽口,个汁都ok辣。不得不提个寿司!出面摆左好多各式各类嘅寿司,摆盆劲靓,我都忍唔住手拎左2件。三文鱼寿司油脂分布平均,好好食。刺身拼盘。叫左甜虾、三文鱼、虎虾、蟹柳、剑鱼、鱿鱼等等。刺身普遍几新鲜,啲虾都几鲜甜,鱿鱼就好有咬口啦,蟹柳都几好。
我就好欣赏佢嘅冷盘!