餐厅: 初見
资讯:

2019-04-20 164 浏览
呢日难得放自己一日假, 约左个朋友黎荃湾行街街~本身就打算晚餐食日式野, 行左一阵就俾呢间既门口既餐牌吸引左!装潢好日式, 入到黎有种好舒服既感觉入面仲呢有呢面草墙, 用黎影相一流!时间尚早未有好多人, 不过过多半个钟就几乎坐满哂人!细心留意天花, 原来仲挂左D树枝添系时候入正题喇, Menu既选择有好多呀好多都好想食!!我个主食就加左$35升级做套餐, 有刺身、汤同花茶刺身小碟好丰富好厚切既鱼生真系唔够喉呀! 两啖食哂, 好想继续食南瓜汤足料既南瓜汤, 仲好香花茶初见版石烧香草吉列牛肉拼溏心蛋配白饭呢个吉列牛好特别, 外面绿色既系香草, 第一次试呢个组合! 十分期待仲有溏心蛋, 超丰富~牛肉基本上系生既, 可以按需要煎到你想要既程度好食又好玩! 个牛肉质嫩滑, 容易入口, 非常惊喜呀!初见特选仙气寿司拼盘名乎其实仙气十足既寿司拼盘!好有排场既感觉有三文鱼、帆立贝、吞拿鱼、海胆、蟹子、油甘鱼, 仲有甜蛋同一只赤虾! 非常新鲜既鱼生, 我最钟意系只虾! 好肥美!见到D相都想再食过..Overall食物质素高! 环境好舒适, 店员服务好下次一定要黎食多次!
呢日难得放自己一日假, 约左个朋友黎荃湾行街街~

装潢好日式, 入到黎有种好舒服既感觉

入面仲呢有呢面草墙, 用黎影相一流!

时间尚早未有好多人, 不过过多半个钟就几乎坐满哂人!

细心留意天花, 原来仲挂左D树枝添

系时候入正题喇, Menu既选择有好多呀
好多都好想食!!

我个主食就加左$35升级做套餐, 有刺身、汤同花茶
刺身小碟
好丰富好厚切既鱼生
真系唔够喉呀! 两啖食哂, 好想继续食

刺身小碟

南瓜汤
足料既南瓜汤, 仲好香
南瓜汤

花茶
花茶

初见版石烧香草吉列牛肉拼溏心蛋配白饭
呢个吉列牛好特别, 外面绿色既系香草,
第一次试呢个组合! 十分期待
初见版石烧香草吉列牛肉拼溏心蛋配白饭

仲有溏心蛋, 超丰富~
初见版石烧香草吉列牛肉拼溏心蛋配白饭

牛肉基本上系生既, 可以按需要煎到你想要既程度
好食又好玩! 个牛肉质嫩滑, 容易入口, 非常惊喜呀!

初见特选仙气寿司拼盘
名乎其实仙气十足既寿司拼盘!
好有排场既感觉

初见特选仙气寿司拼盘

非常新鲜既鱼生, 我最钟意系只虾! 好肥美!
见到D相都想再食过..
初见特选仙气寿司拼盘

Overall食物质素高! 环境好舒适, 店员服务好
下次一定要黎食多次!
2019-04-12