2021-01-31
同朋友去中环staycation, 晚餐无野食,就去附近觅食。咁岩见到呢间餐厅,价钱几平,同埋d食物种类都好岩我地口味!🤩我地叫左三碗面都只系200蚊唔洗!仲有外卖自取9折,中环晚市有呢个价真系抵到烂。讲讲食物,真系俾到我十分大既惊喜!本身谂住系养生面馆,汤底都唔会好浓郁,但竟然食完系会有小小上瘾既感觉!🤣😍😍药膳养生汤农场鸡米线 ($65)鸡肉超嫩滑,最正系个汤底,有杞子红朿,再加上小小药材味,但个汤都超级鲜甜!🥰药膳农场醉鸡米线 ($67)醉鸡既味好突出,而个汤底就同上面既一样!一样咁正!🤣香辣养生汤台湾直送澎湖特A级花之丸配白菜猪肉饺米线 ($66)呢个系我最喜欢的!因为外卖系分汤上,见呢个汤都其他2个好似,完全分唔到!直到一试味,我就爱上了这个汤底!🤣😚佢有分小中大辣,我地拣左小辣,但个辣味都好劲好过瘾!😆个花枝丸好大粒,而且超级弹牙!!个白菜猪肉饺都正呀,好足料!😍呢间性价比很高,份量多,材料足,味道好,价钱平!十分推荐的餐厅!👍👍👍👍
药膳养生汤农场鸡米线 ($65)
药膳农场醉鸡米线 ($67)
醉鸡既味好突出,而个汤底就同上面既一样!一样咁正!🤣