2023-08-20 3119 浏览
去咗食豪华烧肉放题$389/per head餐厅举行夏日限定活动,以芝士为主题,有自助吧可以自制沙律🥗仲有小食芝士炸鸡,日式章鱼丸,炸芝士同shake shake薯条🍟薯条加埋忌廉蕃茄味粉好开胃,唐扬炸鸡食完唔会觉得好油腻,章鱼丸粉浆唔会太厚仲有四款自家制嘅烧肉酱汁,几特别架😍讲返烧肉,一定要试芝士x辛辣烧肉必食上级牛肋肉,牛肋肉是位于肋骨与肋骨隙缝间位置,口感幼嫩,牛味香浓🐮芝士粉洒系牛肋肉上面,烧好再沾上热溶左既芝士酱,超级芝味🧀芝士系列仲有猪颈肉、手羽、芝士肠、竹轮、粟米可以拣添😙除咗牛肋肉之外,牛脊肉、封门柳、板腱肉、牛仔骨、厚薄牛舌边少得👍🏻封门柳较为罕有,颜色带光泽~口感富有嚼劲❗️牛舌juicy一而口感软柔,脂肪比例较少~放题仲有猪、鸡、羊、海鲜🦞前菜等,一定满足到大家不同愿望烧到尾声我地仲烧左奶油鲷鱼烧、菠萝、年糕呀‼️ 120分钟绝对够食食完热辣辣🔥即刻整番个限定波子汽水味雪糕,好似饮紧波子汽水咁透心凉,消暑又特别仲有牛乳味雪糕可以拣~可以配埋自助吧嘅比利时班戟仔同窝夫添呀临走仲有得玩拉绳抽奖小游戏🤭抽到个小陀螺做纪念有得食有得玩,呢餐饭真系值回票价~超级满足😆
去咗食豪华烧肉放题$389/per head

仲有四款自家制嘅烧肉酱汁,几特别架😍

讲返烧肉,一定要试芝士x辛辣烧肉

芝士粉洒系牛肋肉上面,烧好再沾上热溶左既芝士酱,超级芝味🧀

芝士系列仲有猪颈肉、手羽、芝士肠、竹轮、粟米可以拣添😙

封门柳较为罕有,颜色带光泽~口感富有嚼劲❗️
牛舌juicy一而口感软柔,脂肪比例较少~

放题仲有猪、鸡、羊、海鲜🦞前菜等,一定满足到大家不同愿望

临走仲有得玩拉绳抽奖小游戏🤭抽到个小陀螺做纪念

有得食有得玩,呢餐饭真系值回票价~超级满足😆
2023-08-13