2022-10-26
🕖时段-星期二夜晚7点去到唔算人多 坐左一半人左右_▫️当烟肉蛋再爱上蛋牛肉汉堡 $88菜式既中文名比较玩味😂呢个其实系bacon and egg beef burger 一食有惊喜! 个酱汁同煎蛋汁夹埋好香口惹味 虽然menu有只🌶但唔算辣 汁量刚好 唔干又唔会太多漏到周围都系👍🏻牛肉汉堡扒厚薄均匀 烟肉香煎脆边 芝士少少溶 再夹埋蕃茄生菜 perfect match🤤 真心推介! _▫️今日的心情 (三层芝士火腿菠萝pizza) $78足料!重芝士既pizza🧀🍕 啖啖都有好厚既芝士同其他配料 焗到个表面香脆少㶶😋 pizza size大 两个女仔食唔哂🙈 (唔适合接受唔到pizza有菠萝的人😬) _▫️明太子鸡翼 $48好正常既菜名😂又系menu有🌶但唔辣既𩠌 卖相普通 但一切开有好多明太子😍鸡翼唔算好大只但几滑 好食!(得三只唔够喉😂)_🍽环境系宝琳新都城既一间小餐厅 门口同店内都用彩虹色波波墙🌈店员好有礼貌同细心 食物质素有surprise到我 每样都好食又唔算贵👍🏻推荐比住附近或者去开个头既朋友😀
7点去到唔算人多 坐左一半人左右
▫️当烟肉蛋再爱上蛋牛肉汉堡 $88
当烟肉蛋再爱上蛋牛肉汉堡
当烟肉蛋再爱上蛋牛肉汉堡
▫️今日的心情 (三层芝士火腿菠萝pizza) $78
(唔适合接受唔到pizza有菠萝的人😬)
今日的心情 (三层芝士火腿菠萝pizza)
▫️明太子鸡翼 $48
明太子鸡翼