📍遇见您 (土瓜湾)📍土瓜湾漆咸道北423-433号怡辉大厦地下1号舖🩷今日打风唔想煮饭❤️呢间餐厅第一次食!好推介❣️❣️❣️🧡侍应哥哥又靓仔又温柔💛野食好好食!好钟意个酥皮汤!上菜时酥皮脆卜卜!牛油味香喷喷~个汤非常热辣辣!酥皮索晒蘑菇汤,充满浓郁奶香!💚见openrice好多人推介个火山骨,就即管叫份细嘅试一试。点知好大碟…有4大旧骨,旧旧都大过手掌🖐️而且肉质又嫩滑,入口即溶,完全唔起渣!但系最惊喜都系佢个酱油😂🤣🤣🤤🤤🤤好香喷喷!🩵三文鱼沙律不过不失~烟三文鱼合格😚沙律大大碟!食到最后就觉得少少咸💙桂花乌龙亦都好惊喜!下边有小烛火温住唔怕冻,而且淡淡嘅桂花香气包裹住乌龙茶香,不苦不涩,透明嘅茶壶见到粒粒金黄嘅桂花望落好赏心悦目。💜哈哈哈 下次再去!🤭
📍遇见您 (土瓜湾)
📍土瓜湾漆咸道北423-433号怡辉大厦地下1号舖

🩷今日打风唔想煮饭