2017-08-18 32 浏览
系观塘行街行到夜晚肚饿,见到佢个menu几吸引就入左去食,估唔到食落有惊喜。间餐厅格局都唔错,俾人既感觉几休闲。前菜及南瓜汤:前菜系鸡肉沙律,佢落左啲麻酱系个沙律度好野味,简直帮你开哂胃。个南瓜汤好甜,食得出食材好新鲜。慢煮.20oz美国安格斯肉眼.自制意大利罗勒汁.法式焗忌廉薯:首先块扒好大块,卖相好吸引,肉质鲜嫩好juicy,个意大利罗勒汁有少少酸甜,配埋佢块牛扒好夹。我以前未试过依个汁觉得几特别,钟意食牛扒既你一定要试下。慢煮.迷迭香烤法国春鸡.香脆薯角:只鸡足一只,而且好大只,最紧要系烧得好好食。个皮烧得好脆,肉质嫩滑,食。个薯条都好脆,配埋个沙律酱好match。个茄子就正正常常冇乜特别。夏日果茶:个果茶系桃味既,甜甜地好fresh,食完咁多肉饮番杯果茶个感觉真系好正。总括黎讲,依间餐厅既食物质素唔错,值得一试。

前菜及南瓜汤:

慢煮.迷迭香烤法国春鸡.香脆薯角:

夏日果茶:

总括黎讲,依间餐厅既食物质素唔错,值得一试。