2021-10-21 104 浏览
呢日黎到沙田呢间日本野食放题! 真系好期待! 因为太耐冇去过旅行! 要食番D 日本野思一思乡~ 我地拣左要呢款极上放题, 入面都有好多野食! 刺身都有好多款! 一定有我最爱既三文鱼! 仲有油甘鱼! 刺身上枱既速度都几快! 我地都系食几多叫几多, 最紧要唔好浪费~~ 佢仲有好多铁板菜式可以叫, 估唔到鹅肝都有, 真系够哂惊喜! 佢既天妇罗真系值得一赞, 茄子超正, 令人食极都停唔到口, 但由于新鲜即炸既关系, 都要D 时间等等, 如果好中意食, 建议一开始都可以写多2件, 咁就唔怕要等~ 佢仲有好多串烧可以叫, 我最中意就系最邪恶既烧腩串! 食入口劲多油香, 好正, 仲要烧到D油脂脆脆地, 好吸引! 我地今次都叫左D 锅物, 食下D 菜, 感觉上再健康D hahaahah