2018-08-02 212 浏览
今晚收工约左朋友起中环撑枱脚Openrice揾到the balcony都比较少食中环既楼上铺今次食完 感觉都唔错店内主调系蓝白色 带少少希腊风一人要左个starter 一个main course 一个dessertParma ham and buffalo cheese火腿味道适中 唔会过咸芝士都系 唔会过于浓郁2样夹埋食都几好食Beetroot cured salmon & salad三文鱼新鲜鲜甜 唔会太肥下面既沙律食落好refresh2个starters都好好吉列肉眼扒配咖哩意大利饭肉眼扒都好鲜嫩即使炸完都唔会好干食落肉汁都会涌出黎Curry risotto 都真系第一次食Fusion得几特别Risotto 唔会太湿 食落刚刚好仲有蘑菇 几有咬口羊架配松露甜薯羊架肉质嫩滑好juicy 羊味香浓 好食!甜薯上面有少少松露食落好香 配菜有菠菜 I like it!感觉蔬菜淀粉同肉都有食到几balance最后要左甜品Mango semifreddo口感好特别芒果味香浓而且份量都唔少够哂满足Chocolate brownie and ginger ice cream 呢个都好好食Brow
今晚收工约左朋友起中环撑枱脚

Risotto 唔会太湿 食落刚刚好
仲有蘑菇 几有咬口
羊架配松露甜薯
羊架肉质嫩滑好juicy
羊味香浓 好食!
甜薯上面有少少松露
食落好香
配菜有菠菜 I like it!
感觉蔬菜淀粉同肉都有食到
几balance