今次纯粹同家姐食个饭,食咗呢间地点好方便嘅日式料理!🌈彩虹卷彩虹卷估唔到有写字,如果生日或者庆祝真系一流。 五颜六色嘅时令刺身,配搭牛油果,青瓜,蟹柳,口感丰富,滋味十足。🦐柚想虾你呢款沙律真系好清爽开胃,配料好丰富,有刺身虾、柚子、苹果同沙律菜等。清香既柚子再加上酸甜适中既酱汁,真系提升左整体味道层次口感呀!🌪️超级龙卷风个人认为呢款卷物系必叫既菜式,呢款卷物包含左我2款最爱嘅鳗鱼同炸虾配上芝士,青瓜,脆脆,份量超足料,值得一试。🐷黑豚猪颈肉串烧一串有六块黑豚猪颈肉,感觉真系好抵食!上菜是热辣辣,油脂分布平均,咬落去油香爆满,十分爽口。🐚蒜香牛油烧帆立贝蒜香扑鼻嘅烧帆立贝,卖相吸引!牛油嘅香味带出帆立贝嘅鲜味,估唔到佢哋嘅串烧几出色。
今次纯粹同家姐食个饭,食咗呢间地点好方便嘅日式料理!
彩虹卷

🌈彩虹卷