2023-04-28 66 浏览
森户🫶🏻 今日朋友去开观塘个边gym 佢话想食下日本野 本身谂住牛头角都冇咩高质日本野拣 点知揾揾吓发现☺️呢间评价都唔错,所以就入去试吓。Menu 选择都非常之多,有齐晒刺身、寿司、串烧、主食等等☺️ 我哋两个人唔算话太肚饿,就叫咗个刺身拼盘、寿司拼盘同埋两款串烧share☺️🫶🏻《森户特上刺身拼盘》$428大拖罗x2 深海池鱼x2 金目鲷x2 牡丹虾x2 赤贝x1 海胆刺身来货新鲜,海胆仲要系冇苦味又鲜甜😍 牡丹虾又大只,虾头个膏都几多又香😍 赤贝爽甜☺️ 大拖罗脂肪比例均匀 入口非常有鱼油香☺️《寿司拼盘》$228[拖罗 三文鱼 油甘鱼 带子 池鱼 白身鱼 甜虾 三文鱼籽 葱吞拿鱼腩]寿司饭食得出系啱啱好握好嘅,摆落口仲系暖暖哋☺️🫶🏻 寿司配埋佢嘅新鲜刺身就真系好正 ~ 带子鲜甜😍 三文鱼子仲系脆卜卜 所有鱼类食落口都系有口感鲜甜唔会霉霉烂烂🫶🏻 烧鸡翼(一串)黑豚五花腩(一串)烧鸡翼,同埋五花腩都食得出系即叫即烧,入口仲系热辣辣😍 五花腩脂肪比例刚刚好,唔会话太油太肥☺️牛头角真系难得揾到呢一啲日式料理寿司小店,经过嘅话值得一试😍☺️
森户🫶🏻

今日朋友去开观塘个边gym 佢话想食下日本野 本身谂住牛头角都冇咩高质日本野拣 点知揾揾吓发现☺️呢间评价都唔错,所以就入去试吓。Menu 选择都非常之多,有齐晒刺身寿司、串烧、主食等等☺️ 我哋两个人唔算话太肚饿,就叫咗个刺身拼盘、寿司拼盘同埋两款串烧share☺️🫶🏻

《森户特上刺身拼盘》$428

寿司拼盘》$228

烧鸡翼(一串)
黑豚五花腩(一串)