2015-09-10
小店永远都有人追捧,讲紧呢间瓜破!迫得小妹开po赞下~上星期同外国fd去湾仔有间小cafe,发现呢间小店将产品喺度寄卖,仲有盒似月饼非月饼嘅物体....店员好好人呀,见我地好奇就俾少少我地试,焦糖味?唔似月饼㖞!不过坚系好味( ^ω^ ),外国fd都大赞~佢仲想买盒第二日过澳门俾佢bf同家人!点知店员话无货.....心谂难得黎到买唔到真无瘾...倾两倾店员竟然打俾间蛋糕店,问有无即日拎货!又竟然佢听到,话无问题!但要迟少少先拎到出黎,aimen听到开心到傻左 o(^▽^)o. 睇完场戏番番湾仔,就拎到啦~讲番盒野先,原来仲有三只味,抹茶柠檬黑加轮子,入面仲有啲馅咁,味道好清新特别㖞!唔甜够爽,虽然唔似月饼,不过应节买盒送人,好过又冰皮又蛋王乜乜乜咁!小店要add oil!
小店要add oil!
题外话/补充资料:
题外话系手机版好难用开饭....