2009-08-22
10000%意想不到!!!!!!!!!!!!!本身系完全无期望GE!!!!去南丫岛前我有系OPENRICE睇过攻略但唔知有呢间野....点知个日同女朋友去完沙滩玩完想扫街之后就入左去~~最后食完幸福+甜到落脚趾尾地点系就脚GE, 对住大街, 有装修有FEEL, 不过门面唔算太出个价钱又合理GE~ 30-40$个CAKE 所以就入左去~入到去FEEL到系小本经营@@"于是乎同个落单个人吹下水~~佢话10款CAKE 的分别系CHEESE GRADIENT 的分别-.-我平时少食开....所以本身唔知咩味..SORRY= =最后叫左COOKIE CHEESE CAKE 两个人share 食~~~texture 硬身带入口最溶taste 甜得来有cheese and cookies的味display beautiful drawing by chocolate!!!size 两个人食~因为当小食~所以刚刚好!!!有机会入南丫岛一定会番去食!!!
本身系完全无期望GE!!!!
点知个日同女朋友去完沙滩玩完想扫街之后就入左去~~
最后食完幸福+甜到落脚趾尾
个价钱又合理GE~ 30-40$个CAKE 所以就入左去~
入到去FEEL到系小本经营@@"
于是乎同个落单个人吹下水~~
我平时少食开....所以本身唔知咩味..SORRY= =
最后叫左COOKIE CHEESE CAKE [唔记得左个名-.-]
两个人share 食~~~
[I LIKE OREAL!!]
texture 硬身带入口最溶
size 两个人食~因为当小食~所以刚刚好!!!
有机会入南丫岛一定会番去食!!!