估唔到而家系沙田晚餐仲可以以$50食到烧鹅饭😮 我哋一开始都半信半疑惊中伏🤷‍♀️但见到呢间餐厅入夜人流仲好旺💁‍♂️💁‍♂️ 又话古法秘制好劲咁💁‍♂️💁‍♂️ 我哋就叫黎试下先哦💁‍♂️烧鹅米粉 $50 💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️仲好好彩 斩到接近脾位俾我哋🙆‍♀️ yeahhh 烧鹅块皮烤得超香 仲有啲烟un既口感💁‍♀️ 最岩中意食烧鹅皮既男朋友💁‍♂️💁‍♂️肉质都正wo 接近脾位仲几滑!$50真系食得过! 我地好惊讶又惊喜🙆‍♀️🙆‍♂️米粉都好食wo 好香米味!💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️ 唔系用劲幼𠮶啲米粉 所以煮完都唔会淋!真系一定要试吓米粉!💁‍♂️下午茶仲只系$37 连热饮 超抵呀💁‍♀️

烧鹅米粉

烧鹅米粉 $50 💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️