茹絲葵牛排餐廳

Ruth's Chris Steak House
2007-04-12 25 浏览
男友仔帮我celebrate生日,叫左两个set dinner: 面包--真系热ga!!而且好松软,正!! 顶级牛柳(12oz)+周打鱼汤-个牛柳我叫了五成熟,出到黎真系做得到,佢呢度d扒无乜汁既,但系就用煮溶左0既牛油0系底,好香口ga!! 牛柳够棯,一d根都无,收咁0既价钱都系值得0既!! -而个周打鱼汤都好味,又系够热,good! new york stripe(16oz)+caeser salad -比起顶级牛柳,呢个new york stripe就无咁棯,不过牛味就重d,各有所好啦! -caeser salad 都好好食,d 菜好fresh ar!! 甜品:雪糕,其中一个加了$30转了apple crumble 个apple crumble其实好大个ga,不过就唔太甜,好味!! 呢度既气氛好好,好似去左几十年前既英国餐厅咁,怀旧0既feel都几strong,服务当然都系一流啦, 我地0岩0岩想叫人0既时候,d waiter就会第一时间走过黎ga la!!食物方面,虽然系贵,不过点都要试番次0既, 因为真系好好味ar!!!

面包--真系热ga!!而且好松软,正!!

顶级牛柳(12oz)+周打鱼汤
牛柳够棯,一d根都无,收咁0既价钱都系值得0既!!
-而个周打鱼汤都好味,又系够热,good!

因为真系好好味ar!!!