2023-01-05
二人聚会想食西餐,经常只谂到O记或R记,终于在网上发现左呢间不起眼的西餐厅🍴,好庆幸有决定左过来🥰餐厅的确位于几唔起眼既角落,隐藏左对门。但里面环境好大对比,好宽落、好舒服👍🏻👍🏻点左二人晚餐,惊喜既系,每一道菜都好出色💯🥗凯撒沙律蔬菜好新鲜,蕃茄仔劲清甜,真系一d都唔马虎,好少出去食前菜沙律会令人食晒全碟,而呢间小店做到!🥯餐汤&面包🫕蕃茄味好浓烈,而最令人惊喜系餐包配的黑松露酱,好香浓,真系足足搽晒全兜酱!老实,前菜同餐包都咁认真,已令人加左好多分!🥩炭烧美国安格斯西冷牛扒好少西餐厅做炭烧,而佢的确烧得好靓、啖啖都系炭烧味😋7成熟做得刚刚好,一切开已经流口水🤤完全系惊喜😊😊😊🍕烟三文鱼薄饼每一块都唔止一片三文鱼,好足料!俾大家睇下三步曲,芝士多到爆!系拉丝个只🧀里面加左少少甜沙律酱,夹埋烟三文鱼既咸味,好出色⋯🍨意大利雪糕泡芙我初初睇名,以为好似平时食放题个d细细粒既泡芙,点知连个甜品都做得咁有诚意,真心欣赏!好庆幸自己黎左呢间西餐厅,位置好唔起眼,但入面真系另一个世界!💲598二人餐绝对对得住个价钱,亦都会令人真心欣赏🥰🙏
餐厅的确位于几唔起眼既角落,隐藏左对门。
但里面环境好大对比,好宽落、好舒服👍🏻👍🏻
点左二人晚餐,惊喜既系,每一道菜都好出色💯
🥗凯撒沙律
🥯餐汤&面包🫕
老实,前菜同餐包都咁认真,已令人加左好多分!
🥩炭烧美国安格斯西冷牛扒
🍕烟三文鱼薄饼