2022-05-03 320 浏览
疫情几个月都冇得揼骨,返工返到攰,于是去左观塘工业区一间按摩店!按完都成9点左右,就同朋友睇下有冇野食,因为我地都饿啦!行到5楼,见到呢间舖营业中….即刻入左去舖头唔算好大,装修简单,但渗透住日系风,老板应该都系钟意日本🇯🇵讲返d野食先🥰🥰佢哋全部野都可以拣唔辣或唔同辣度,岩晒唔同既口味,同朋友食完,我仲外卖返去俾屋企人试❤️❤️烧茄子🍆首先茄子系超级大条,佢哋既酱汁完全渗咗入去茄肉到,食落好够味,唔会斋系面𠮶d调味料同肉分开咁…劲推介😋😋烧菠萝🍍呢个都系我食烧肉平时必叫,因为好开胃,又消滞。估唔到烧烤佬都有,意外惊喜!佢哋既菠萝系超厚切起初担心会好酸,点知食落好酸甜,超正👍👍一口牛牛既质感食落好嫩口,肉质一d都唔会鞋口,都好食😋不过如果再烧焦d我会更钟意❤️牛舌呢个无得顶,相对一口牛,佢烧到岩岩好,黑椒再配合埋少少焦香,咬落肉汁非常juice,好香👍鸭胸呢个都系极度推介👍因为鸭胸烧到外脆内软,一口咬落去,好似成个口腔充满油脂香

行到5楼,见到呢间舖营业中….即刻入左去
烧茄子
烧鸭胸

烧茄子🍆

烧菠萝🍍

佢哋既菠萝系超厚切
起初担心会好酸,点知食落好酸甜,超正👍👍

一口牛

牛舌