2020-07-09
2082 浏览
鹈舞假日同朋友玩完broad game,夜晚朋友推介带我地食依间日本餐厅。而依间餐厅系D2 Place (One)既外面既,远远会见到好日本居酒屋装饰的。入到去,环境比较暗,不过我地行到吧枱个边坐,一下子变返光左。第1次黎食,咩都好想试下,咁同朋友就叫左几款野食试下。首先黎到既系依个炸软壳蟹,我地都认为依个炸软壳蟹系非常好食,佢炸得岩岩好,我食觉得入面好多膏,所以认为依个都必食。另外叫左个蛋卷食,入面d芝士非常多,食落去都觉得唔错,但食完依个会觉得好饱,所以3人以上叫依个会好啲。串烧方面,我地叫左多春鱼、鸡皮同鸡脾长葱,鸡皮方面觉得炸得几脆,另外2款就不过不失。和牛方面,我朋友食左就觉得依个系有惊喜既,所以大家有兴趣都可以试上既之后镘鱼饭同什锦寿司冇乜特别,味道OK既。食物方面,有d系有惊喜,我最中意真系依个炸软壳蟹既。不过居酒屋d员工,我个人认为就麻麻既。最后埋单,3位食,因为我地真系叫得比较多,想试多d野关系,每人就比$300几左右啦。
第1次黎食,咩都好想试下,咁同朋友就叫左几款野食试下。
之后镘鱼饭同什锦寿司冇乜特别,味道OK既。
食物方面,有d系有惊喜,我最中意真系依个炸软壳蟹既。
不过居酒屋d员工,我个人认为就麻麻既。