今次黎大坑试下呢间好出名既拉面店!!一行4人夜晚黎帮衬 难免要等位 店员超级热心地系门外介绍各款拉面 比我地先填定纸仔安格斯牛肉拌面 $128期间限定! 几大片粉嫩既牛肉 嫩滑唔太韧 牛味都几重 不过最最最正系个自家制酱汁! 充满牛既油脂香 微酸微辣带黑椒香 捞埋蛋黄同葱食 味道好丰富 中身弹牙既面条特别挂汁劲惹味😍 大家最尾更加要encore多一碗开心share!!!绿骨拉面 $88加入意大利青酱既豚骨拉面 听落非常特别 唔知伏唔伏呢?🙈 上枱果刻已经好大阵罗勒香 捞埋上面pat芝士粉 第一啖摆落口 omg果刻感觉真系😍😍😍 正过我曾经几中意既X莉亚青酱意粉十万倍 豚骨汤杰身好浓厚 加埋青酱既味道简直系天作之合~ 我唔觉得腻 仲饮到d汤一滴不剩😌 拉面系直身幼面 挂汤能力高 两大片叉烧几软熟 唔算太肥黑骨拉面 $88面头有个黑蒜墨鱼汁同黑芝麻整成既黑色波波球 成个豚骨汤特别在多左份墨汁既鲜甜 唔会剩系得平时食开既黑蒜味咁单调😊btw店员服务超好 加一服务费绝对值得比👍🏻期间限定拉面款式可以留意佢地facebook专页
今次黎大坑试下呢间好出名既拉面店!!

豚骨 黑骨 绿骨

安格斯牛肉拌面 $128