2010-10-13
一间寿司放题呀, 每位大约都只系2百蚊, 其实都ok, 而且佢d野食真系好有水准呀。鱼生新鲜所以好鲜甜, 好好食。而且连佢d熟食同天妇罗都一样好好食呀。呢个真系意料之外呀。佢d天妇罗虾唔洗讲啦, ok架, 佢d天妇罗茄子, 天妇罗蕃薯都ok架bor, 虽然真系食到佢有d滞。另外推介3个劲好食ge野:肥牛豆腐卷, 平时都已经好少食呢个配搭架啦, 佢d豆腐仲要系一层层果只, 好特别, 加上佢个汁, 令到佢d味好够, 用肥牛包住真系好夹呀, 正!!! 同埋佢d肥牛一d都唔”um”, 非常软滑, 一定要试。串烧拼盘, 佢个拼盘正呀, 有唔同野, 卖相好好, 因为佢有好多唔同款ge串烧, 而且每一串都唔止系得一样野, d肉有一旧旧大葱头隔住, 睇菅真系好靓好好睇。不过我唔会葱ge就麻烦d, 一系揾人share, 一系掉左佢。但系佢味道的确好好, 烧ge程度又岩岩好。芝士牛油焗大菇, 又系劲好食之作呀。佢d大菇好入味, 而且好”d林” 上面d芝士同牛油味又落晒落d菇度, 佢地好match好好食。而且卖相都ok。真系估唔到呢间铺d熟食咁正!!!
另外推介3个劲好食ge野:
真系估唔到呢间铺d熟食咁正!!!