2011-03-16
去左家乐地库揾野食开左好多间日本野食唔知点解 " 豚组"唔洗等位, so 一于入去试下环境唔错呀, 好靓, 装修够日式staff 亦好nice, 向我地介绍一下佢地menu 既野食我地order 左 吉列黑豚肉定食, 可以加 $15 转石锅乌冬, , 芝左豚肉, 烧豚肉 等食完真系可以变猪啦好正宗日本食法, 自己磨芝麻, 加入吉列酱食豚肉吉列黑豚肉定食, 我觉得普通左dd, 同近又的差唔多, 豚味一般, 胜在唔干最差的是生菜丝不可任食 ????生菜丝的原意是减少豚肉的油腻感.........但俾得少少, 两啖就食完的生菜丝真的不够感觉"失真"加了 $15 转的咖哩乌冬, 不过不失, 乌冬够弹牙烧得好香, after taste 好强, 半肥瘦的刚刚好, 入口即溶最最惊喜之作, 爆泻的芝士好香浓, 正合我呢个芝士怪同豚肉感觉好match唔识形容~~~~ 正加埋杯巨峰提子梳打, 令这一餐变得更美
开左好多间日本野食
唔知点解 " 豚组"唔洗等位, so 一于入去试下 环境唔错呀, 好靓, 装修够日式
staff 亦好nice, 向我地介绍一下佢地menu 既野食 我地order 左 吉列黑豚肉定食, 可以加 $15 转石锅乌冬, , 芝左豚肉, 烧豚肉 等
食完真系可以变猪啦
好正宗日本食法, 自己磨芝麻, 加入吉列酱食豚肉 吉列黑豚肉定食, 我觉得普通左dd, 同近又的差唔多, 豚味一般, 胜在唔干
最差的是生菜丝不可任食 ????
感觉"失真" 加了 $15 转的咖哩乌冬, 不过不失, 乌冬够弹牙 烧得好香, after taste 好强, 半肥瘦的刚刚好, 入口即溶 最最惊喜之作, 爆泻的芝士好香浓, 正合我呢个芝士怪
同豚肉感觉好match
唔识形容~~~~ 正 加埋杯巨峰提子梳打, 令这一餐变得更美