2018-01-03
平安夜与朋友二人行,早前已于网上先订座,几辛苦揾到个地方可以圣诞平安夜约,仲要没有特别XMAS MENU绝对是抵又好气氛的约会聚会首选。小编非常非常推荐~黎到被安排到1楼坐,呢度好有气氛,而且感觉好舒适自在,服务员态度亦好好,所以我地都好满意好开心。当然要讲下我地两个人睇完MENU之后,发觉二人餐都真系好抵,有3款野食加两杯饮品,所以我地叫左$368/2位,好抵又饱~CAESAR SALAD细细碟,加上黑醋,非常滋味,如果大碟D仲正~~~~chicken Lollipops鸡槌,好好味,不过鸡肉本身有少许辣,不过系可接受程度,食落真系啖啖肉!!!!BABY BACK PORK RIBS猪肋骨佢本身帮我地切好哂,份量不多,刚刚好,二人够食~~~都算做到骨肉分离,一切就食到,好有咬口,口感不俗!CAJUN CHICKEN PIZZA细细个咁但系两人一人都4块左右,好多好多芝士,虽然唔算话特别香浓,不过好好味,D芝士系拉到丝GA~唯一不足系鸡肉较少hahaSparkling wine拣左饮两杯Sparkling wine,呢只好好味,易入口甜甜地,女仔一定钟意~而且饮返杯,气氛都好好!!!!
绝对是抵又好气氛的约会聚会首选。小编非常非常推荐~
CAESAR SALAD
细细碟,加上黑醋,非常滋味,如果大碟D仲正~~~~
chicken Lollipops
鸡槌,好好味,不过鸡肉本身有少许辣,不过系可接受程度,食落真系啖啖肉!!!! BABY BACK PORK RIBS
猪肋骨佢本身帮我地切好哂,份量不多,刚刚好,二人够食~~~都算做到骨肉分离,一切就食到,好有咬口,口感不俗! CAJUN CHICKEN PIZZA
细细个咁但系两人一人都4块左右,好多好多芝士,虽然唔算话特别香浓,不过好好味,D芝士系拉到丝GA~唯一不足系鸡肉较少haha Sparkling wine
拣左饮两杯Sparkling wine,呢只好好味,易入口甜甜地,女仔一定钟意~而且饮返杯,气氛都好好!!!! Cryo-Fried Vanilla Ice Cream 套餐只需另加$38,就可以有 甜品食!
我地当然拣左呢度最出名的甜品!!!!非常惊喜又震撼~
雪糕黎到好唔似雪糕,店员会落酒再烧佢~~~好似表演咁,好吸引又特别
佢最顶层淋上红桑梅酱,之后等佢烧多两烧就食得。
入口时有淡淡的酒香,加上入面的雪糕,外热内冻,口感独特,而且甜味加上红桑梅的酸,酸酸甜甜,口感丰富!!!!
小编真系强烈推介~~~~
总括黎讲,我绝对会再黎之后,因为试过都觉得呢度环境食物都好好~
而且生日约会节日都好适合,无论同朋友黎定同情人,都可以一试~绝对唔会令你失望。